Deltager i 2023

Broager 9
Hellested
4652 Hårlev

Mail: charlotte@mannkind.dk
Mobil: 20973007

Hjemmeside: Mannkind.dk
Instagram: Mannkind.dk
Facebook: Mannkind.dk

Kunstart
Smykker, brugsgenstande og kunstneriske arbejder i træ, linoleum, akryl, polycarbonat, ædelmetaller, halvædelsten m.m.

Charlotte Mannstaedt

Uddybende beskrivelse

Uddannet radioproducer, multimediedesigner, diplomleder, proceskonsulent og autodidakt snedker.

Som ung drømte jeg om at blive guldsmed, billedhugger eller møbelsnedker, og via mange snoede og bugtede omveje, er et arbejde i krydsfeltet mellem disse tre discipliner blevet min virkelighed i dag.

Jeg arbejder dels med at designe og producere mindre brugsgenstande i træ, såsom bakker, bordskånere, æsker og mindre møbler og dels med smykker i træ sat sammen med andre materialer. Desuden mere kunstneriske værker som skulpturer i træ alene eller sat sammen med andre materialer, samt collager og tegninger.

Min nysgerrighed er stor og jeg eksperimenterer meget med de materialer jeg finder på min vej, f.eks. som f.eks. kasserede kladdehæfter og gamle bøger, elektronikrester, gamle smykker, trærester fra værkstedet og meget andet.

Jeg har en særlig kærlighed for træ, da dets naturlige egenskaber, både hvad angår bark, åretegninger, farver, duft, tekstur og formbarhed, stimulerer mine sanser. Derfor er træ ofte det der binder de andre materialer sammen. Med mine arbejder ønsker jeg at videregive disse sanselige oplevelser til andre.