For 26. gang afholdes Åbne Atelierdøre Stevns – Faxe, når vi endnu en gang åbner dørene den sidste weekenden i august, hvilken i år falder den 27. og 28. august. Begge dage tager de deltagende kunstnere og kunsthåndværkere imod gæster fra kl. 10 – 17.

Flere steder vil der være mulighed for en kop kaffe og et stykke kage, for små penge, ligesom der er flere gode spisesteder der i øvrigt er åbne rundt omkring i det Stevnske og Faxeske landskab, dersom man måtte ønske sig noget at spise i en pause mellem de forskellige atelierbesøg.

Årets katalog kan downloades her: Åbne Atelierdøres – katalog 2022

Udfra kataloget kan man lægge sig en rute rundt til lige præcis de steder man er allermest fristet til at besøge. Vi byder på såvels malerkunst som stenstulpturer, akvareller, guldsmedesmykker, sølvsmedesmykker, pileflet, træarbejder, både brugsgentsnde og skulpturer, smykker i træ, tegninger, papmacheskulpturer, collager, væveri, trådskulpturer, grafiske arbejder, fotografiske arbejder, tekstilt design, keramisk kunst, keramiske brugsgenstande, masker i træ og fiberbeton og mxed media.

I år forventer afholder vi arrangementet uden restriktioner, men vil selvfølgeligt bede alle besøgende være passende hensynsfulde, så vi stadigvæk kan passe på hinanden på allerbedste vis.

Der er i år 41 deltagende kunstnere, inklusive gæstekunstnere, så der er masser af forskellige oplevelser at finde derude. Desuden er der 5 nye medlemmer i år, som også er at finde blæandt kunstnernes profiler her på siden.

Se eventuelt mere om de enkelte kunstnere her. Det står markeret hvilke kunstnere der deltager i år og hvem der ikke deltager: Kunstner-profiler

Vi glæder os til at få jer på besøg 🙂

De bedste forårshilsner

arbejdsgruppen for Åbne Atelierdøre