Pgr. coronasituationen er pinseudstillingen 2020 desværre aflyst.

Vi har 2 årlige faste begivenheder i Åbne Atelierdøre Stevns & Faxe, og pinseudstillingen er den ene. Den afholdes i Den gamle Hestestald på Gjorslev Gods, hvor der er fernisering om fredagen kl. 17 til ca. 20.
Pinseudstillingen har været en fast tradition siden 2011 og er i årenes løb blevet noget af et tilløbsstykke, og Den gamle Hestestald, som i sig selv er fantastisk at opleve, er proppet med kunst og høj stemning fra starten.
Vi byder på et glas eller 2, snacks – og ikke mindst kunsten. Der er billedkunst, keramik, tekstiler, broderi, trædrejeri, filtning, og der er snart ikke den kunstart, der ikke er repræsenteret. Ofte er der også musik.
I øvrigt tjener pinseudstillingen som en optakt til Åbne Atelierdøre, som altid løber af stablen den sidste weekend i august, hvor der er mulighed for at møde den enkelte kunsner i eget regi – mere om dette her.
Det er ved pinseudstillingen, du får udleveret vores katalog.
Adressen er: Gjorslevvej 20, 4660 Store Heddinge
Programmet ser således ud:
Fernisering om fredagen inden pinse fra kl. 17 til ca. 20
Åben udstilling lørdag og søndag fra kl. 10 til 16.
Der er altid 2 repræsentanter fra Åbne Atelierdøre på vagt, og de vil med glæde være vores gæster behjælpelige med alt.
Værkerne kan købes, og der findes en liste med kontaktoplysninger på hver enkelt kunstner. En grundregel er, at solgte kunstværker kan afhentes søndag mellem kl. 16 og 17. Alternativt aftales afhentning med kunstneren.

Hjertelig velkommen til en god oplevelse

Dorte Kaas Jørgensen